Snöskottning & snöröjning tak i Mölndal & Göteborg

Vi är en Mölndalsbaserad expert på snöskottning på tak. Vi utför säker takskottning för till exempel bostadsrättsföreningar och flerbostadshus, samt på industritak i bland annat Stensjön, Åby, Skäggered, Hills, Lindome, vår hemort Mölndal och trakterna däromkring.

Sov lugnt om nätterna på vintern

Vår rekommendation är att du skaffar ett avtal om bevakning med oss. Det innebär att du kan känna dig 100% trygg i att vi är på plats när det behövs för att göra taket snöfritt samt ta bort istappar. Vi är också en skicklig konsult inom taksäkerhet såsom stegar, bryggor, snörasskydd och selar.

heltäckande skydd

Med oss får du en garant för att ditt tak inte drabbas av onödiga skador på grund av snömängder som ligger kvar på taket. Samtidigt förhindrar du på vissa fastigheter också de skador som kan uppstå på omgivningen till följd av att snö eller istappar faller ned. Själva skottningsarbetet genomförs naturligtvis under säkra former med vakt och varning för fotgångare.

Hör av dig så kommer vi och tar en titt på ditt tak – kostnadsfritt

Innan vi ger dig några exakta prisuppgifter för hur mycket det skulle kosta att göra ditt tak snö- och isfritt vill vi ta en titt på det. Så boka oss så gör vi ett hembesök. Kort därpå återkopplar vi till dig med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *