Installera solpaneler i Mölndal & Göteborg

Vill du ha hjälp med att ta fram en skräddarsydd solcellsanläggning för ditt tak? Vi tar fram prisvärda och värdehöjande lösningar inom solpaneler åt kunder i och runt Mölndal, till exempel i Kållered, Tulebo, Livered, Skäggered och Åby.

En solcellsanläggning på taket är en bra affär

Att montera solpaneler på taket är förstås väldigt populärt numera. Detta beror dels på en ökad miljömedvetenhet i största allmänhet, men också på att en solcellsanläggning är någonting du sparar pengar på, potentiellt också tjänar pengar. Under rätt förutsättningar kan du nämligen sälja vidare el om det är så att du producerar mer än vad du behöver.

Avdrag för grön teknik

Det finns ett avdrag för grön teknik som på det stora hela fungerar på samma sätt som ROT-avdraget. Den stora fördelen med avdraget är att du kan dra av hela 50% av totalkostnaden för din solcellsanläggning redan på fakturan. Ännu bättre är att du inte behöver göra någonting för att få avdraget, det tar vi hand om.

Låt oss ta fram den bästa lösningen för dig

Du kan alltid kontakta oss och prata solcellsanläggningar med oss. Vi kan ta fram olika förslag i olika prisnivåer för en solcellsanläggning. Det behövs kanske inte sägas, men en offert får du självklart helt utan kostnad. Väl mött!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *