Byta stuprör & hängrännor i Mölndal

Har du en fastighet i Mölndal med omnejd som behöver nya stuprör och/eller hängrännor? Vi är expertalternativet för allt inom montage och framtagande av skräddarsydda lösningar inom plåtgarneringar i till exempel Krokslätt, Toltorpsdalen, Tulebo, Stallbacken eller Livered.

Anlita en expert på plåtgarneringar

Vi står redo att rycka ut för att reparera, renovera och byta ut hängrännor, stuprör och säkerställa att ditt taks vattenavrinning håller fullgod standard. Vatten som inte rinner av taket ligger kvar tills det avdunstar. Det tar dock, såklart, längre tid för vattnet att försvinna. Detta leder förr eller senare till att väta letar sig in i takets takskikt vilket ger kostsamma skador.

Våra kunder och hustyper vi byter hängrännor och stuprör på

Vi utför både små och stora projekt inom vattenavrinning och plåtslageri. Våra tidigare uppdrag inkluderar del- och totalentreprenader åt fastighetsägare, privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag. Bland de olika typer av fastigheter vi hjälper till med finns villor, kontorsfastigheter, flerfamiljshus, sommarstugor, industri- och lagerlokaler, garage med flera.

Vad kostar det att låta oss montera hängrännor & stuprör?

Låt vårt plåtslageri ge dig ett konkurrenskraftigt pris för att byta ut dina rännor. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med vår insats.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *