Byta panel & måla träfasad i Mölndal & Göteborg

Vi renoverar och målar träfasader åt våra kunder som finns i Bifrost, Bosgården, Kvarnbyn, Krokslätt, Toltorpsdalen och på andra områden och orter nära Mölndal. Med skicklighet och lyhördhet ger våra hantverkare dig det resultat du vill ha. Vi byter panel och målar fasader på bland annat sommarstugor, fritidshus, villor, radhus och mindre hyreshus.

Skicklig fasadmålning

Våra rutinerade målare vet precis vilken typ av färgval och förbehandling man ska använda sig av för varje specifik typ av fasad. Det garanterar att du kommer att få ett resultat som dels håller så hög kvalitet att du får lång hållbarhet, dels att det blir estetiskt tilltalande.

Panelbyten och fasadmålning med ROT-avdraget

Precis som alla andra byggprojekt kan en fasadrenovering eller fasadmålning kosta en slant, även med våra konkurrenskraftiga priser. Du som är privatkund har dock en stor fördel i det att du har rätt till ROT-avdraget under förutsättning att vi anlitas för att byta eller måla panelen på din bostad.

Vi hjälper dig

Undrar du någonting om panelbyten eller målning av fasad? Vill du prata om ditt projekt med en erfaren och lyhörd hantverkare? Då finns vi här för att hjälpa dig. Hör av dig till oss så ser vi till att du har ett gratis kostnadsförslag i handen inom två dygn från att du kontaktade oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *