Byta garagetak i Mölndal & Göteborg

Vi är ditt professionella alternativ till takfirma om du vill byta garagetak i till exempel Hills, Lindome, Göteborg, Krokslätt eller Mölndal. Vi jobbar med alla typer av takbeläggningar såsom betong- och tegelpannor, plåttak, papptak med mera.

Vi tar reda på vad som krävs för att ge dig ett tak i toppskick

Om ett takbyte är aktuellt har du i de flesta fall ett tak som är så slitet att det syns utvändigt. Bland annat är det vanligt att bärläkten börjat ge vika vilket ger ett tak som sviktar. Ibland syns det dock inte så enkelt utan kan märkas på att det börjat dofta mögel inomhus, eller att färgen på innertaket börjat bli fläckig. När du anlitar oss tar vi först alltid reda på exakt vilken åtgärd som krävs för att ge dig ett tak i toppskick.

Privatkund? Sitter ditt garage ihop med bostaden?

Om detta stämmer in på dig så har du rätt till ROT-avdrag för takbytet på ditt garage. Det är en stor fördel som innebär att totalkostnaden för vårt arbete blir upp till 50 000 kronor billigare.

Kontakta oss

Vi är takentreprenören som hjälper dig genom hela processen med att byta tak. Vi har en enorm kunskapskälla att ösa ur när det gäller allt från olika takbeläggningar till byggtekniska lösningar. Hör av dig till oss redan idag och begär ut din kostnadsfria offert. Väl mött!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *