Byta fönsterbleck i Mölndal & Göteborg

Vi ser till att dina fönsterbleck är i gott skick. Att fönsterblecken håller god standard är en förutsättning för att vattenavrinningen runt dina fönster fungerar som den ska. Vi finns i Mölndal och jobbar i bland annat Stensjön, Göteborg, Lindome, Mölndal och Hills.

Ett professionellt plåtslageri för dina fönsterbleck

Som kund ska man kunna räkna med att ett arbete som att byta fönsterbleck flyter på problemfritt. Med oss vid rodret kan du räkna med att få ett resultat av hög kvalitet och att jobbet avslutas inom budget- och tidsgränser. Förutom att montera prefabricerade fönsterbleck kan vårt plåtslageri också hjälpa till med att ta fram skräddarsydda lösningar.

Byten av fönsterbleck åt alla målgrupper och på alla typer av fastigheter

Som byggnadsplåtslageri har vi anlitats av till exempel fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, stiftelser, föreningar, företag och privatpersoner. Vi byter fönsterbleck, och utöver det genomför vi även andra arbeten inom plåtgarneringar, på exempelvis hyreshus, villor, sommarstugor, fritidshus, radhus, kontorsfastigheter, butiker, restauranger m.m.

Låt oss ge dig ett erbjudande

Kontakta oss och få en gratis offert med ett konkurrenskraftigt pris. För jobb med fönsterbleck på din bostad får du ROT-avdrag, detta gäller både vid byten, reparationer och renoveringar. Du kan prata med oss om olika varianter och materialval kring fönsterbleck. Vi återkopplar i de flesta fall efter max 48 timmar med en gratis offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *